Receptek

Válasszon receptjeink közül

Sajtos tekercs

Hozzávalók: 25 dkg Emese kenyérpor, 1/2 cs. sütőpor, 2 dl tejföl, 10 dkg margarin
Töltelék: 10 dkg margarin, 10 dkg reszelt sajt, 1 evőkanál tejföl

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, lisztezett konyharuhán vékonyra kisodorjuk. A töltelék margarinját habosra keverjük, belekeverjük a reszelt sajtot, sót. A kisodort tésztára kenjük, /lehet, hogy csak az ujjunkkal tudjuk kenni, mert a tészta könnyen kiszakad/. A konyharuha segítségével szorosan feltekerjük, becsomagoljuk a konyharuhába és 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük. A tepsibe sütőpapírt teszünk, a sajtos rúdból fél centis szeleteket vágunk, kisütjük 200 fokon kb. 15 percig.

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVásárlás folytatása
    Gluténmentes Bt. © 1988-2025 - Minden jog fenntartva