Receptek

Válasszon receptjeink közül

Piskóta

Hozzávalók: 8 db tojás, 7 evőkanál kristálycukor, 8 evőkanál Emese süteménypor, 1 csomag sütőpor

A 8 db tojás fehérjéből a 7 evőkanál kristálycukorral, nagyon kemény habot verünk. Külön felverjük a tojások sárgáját, és óvatosan belekeverjük a habba. A süteményporban elkeverjük az 1 csomag sütőport, és azt is a habba keverjük, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. Ezután tortasütő formába, vagy tepsibe öntjük, aminek az aljára papírt szabtunk. /Attól függ milyen süteményt, akarunk készíteni./ Előmelegített sütőben sütjük, először 200 fokon, majd 10 perc után csökkentjük a hőfokot 150 fokra és még kb. 20 percig sütjük. Ha kisült késsel körbevágjuk a forma mentén, majd fa táblára borítjuk, és a papírt óvatosan lehúzzuk róla. Visszafordítjuk, és ha kihűlt tetszés szerint krémmel töltjük.

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVásárlás folytatása
    Gluténmentes Bt. © 1988-2023 - Minden jog fenntartva