Receptek

Válasszon receptjeink közül

Meggyes/almás pite

Hozzávalók: 1 csomag Emese süteménypor, 5 dkg margarin, 3 tojás sárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 kávés kanál szódabikarbóna

Az alapanyagokból tésztát gyúrunk, kettéosztjuk. Kinyújtjuk közepes tepsi méretére, a kizsírozott tepsibe fektetjük az egyik tésztát, meg szórjuk bőven, lecsurgatott meggyel. A tészta másik felével betakarjuk, meg szurkáljuk villával, és bekenjük tojásfehérjével. 200 fokon sütjük kb. 25 percig. A meggyes pite tésztáját tölthetjük, dióval, mákkal, túróval ízlés szerint.

Almatöltelék: kb. 1 kg reszelt alma, 20dkg cukor, teáskanál fahéj. Összekeverjük, a tésztát megtöltjük, és villával megszurkáljuk, sütjük. 200 C fokon kb.15 percet.

0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVásárlás folytatása
    Gluténmentes Bt. © 1988-2025 - Minden jog fenntartva