Hozzávalók:
Tésztához: 6 tojás, 6 evőkanál Emese süteménypor, 5 evőkanál kristálycukor, 2 ek. kakaópor, 1 sütőpor.
Krémhez: 4 tojás sárgája, 10 dkg porcukor, 3 ek. kakaópor, 25 dkg vaj vagy margarin.
Megsütjük a piskótát, és még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
A tojássárgákat összekeverjük a porcukorral és gőz fölött addig melegítjük, amíg a tojássárgák kifehérednek. Kihűtjük. A margarint kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt masszát és beleszitáljuk a kakaóport, simára keverjük. Megkenjük a piskótát belül-kívül és díszítjük.
Gluténmentes Bt.
Minőségi gluténmentes termékek 1988 óta